Kun sitä on aikaa eikä ole mitään velvoitteita, niin aikataulut tulee tärkeiksi, liiankin tärkeiksi. Joka ikinen aamu samaan kellonaikaa tehdään samat asiat; syödään aamupala, juodaan aamupäivä kahvit ja syödään lounas. Lounaan jälkeen päivälepo ja sitten iltapäivä kahvi ja iltapala sekä iltapesu ja nukkumaan meno - aina samaan aikaan. Eiköhän sitä joskus voisi edes yrittää siirtää jotain tekemistä vaikka esim. tunnilla eteenpäin.

Katselin eilen telkkarista Titanic -elokuvaa, joka alkoi klo 21.00 ja loppui klo 01.00. Minun nukkumaan meno aika on 21.30, joten ajattelin, että  mitenkähän Muorin käy, jaksaako katsoa elokuvaa. Hyvin meni aina klo 22.00:een saakka, sitten alkoi olla jo kovasti väsy, mutta sinnillä katsoin vain vielä. 23:n maissa ei silmä enää pysynyt auki ja oli lähdettävä sänkyä kohti, johon sitten nukahdinkin heti. isäntä lähti nukkumaan jo klo 21.30. Eihän Titanic muutenkaan miehiä kiinnosta kun siinä on niin paljon rakkautta "hömppää", niinkuin Isäntä sanoo.

Aamulla heräsin ihan normaaliin aikaan eli klo 5.00 paitsi, että kello oli jo 6.00 kun oli kellojen siirto aika. Nyt on ollut koko päivän hieman utuinen olotila sen yövalvomisen jälkeen.

Tulin siihen tulokseen, että nyt on Muorin paras vain pitää kiinni niistä aikatauluista, jotka tässä on muutaman vuoden aikana jo tulleet hyvin tutuiksi ja hyviksi todettu.

Pidettäköön jokainen kiinni niistä aikatauluista, mitkä itse kullekin sopivat.

 

Virkaamani kello, johon Isäntä lisäsi koneiston.

Virkattu%20vihre%C3%A4%20kello.jpg

Jumalan siunausta kaikille
- LapinMuori