Tuota facebookkia en sitten lakkaa ihmettelemästä. Kun sen aukaisee, se kysyy ensimmäisenä "Mitä mietit?" ja senjälkeen tulee litania päivityksiä samalta tai muutamalta samoilta ihmisiltä viidentoista minuutin välein tai jopa tiheämpääkin. Eikö hyvänen aika ihmisillä ole muuta tekemistä kun kirjoittaa joka ainoa asia facebookkiin. "kävin vessassa", "söin juuri sitä ja tätä", "lähden ulos", "tulin ulkoa", "oli hyvä/huono ilma" jne. jne. Voi hyvänen aika!!! Ja jos jokaisesta kirjoituksesta ei paina Tykkää-nappia, niin lennät kaverilistalta kuin leppäkeihäs. Syynä on kun et ole aktiivinen.

Ite kirjoittelen silloin tällöin sinne eli pari-kolme kertaa viikossa ja silloinkin jonkin kuvan kera tai synttäri onnittelut kavereille. Sitten kun sinne jotain kirjoittelen, niin eipä niitä tykkäyksiä ole kuin muutamalta. Eihän mulla niitä kavereitakaan montaa ole ja osa niistäkin on tuntemattomia, jotka ovat pyytäneet kaveriksi jostain käsityö-ryhmästä. 

Eikä ihmisillä ole enää ollenkaan sosiaalisia kontakteja? Pitäisi mennä jonnekin kerhoon tai jonnekin. Ymmärränhän minä sen, että kaikki eivät pääse kotoa mihinkään kuntonsa vuoksi, mutta silti. On olemassa monenlaisia vapaa ehtoisia ihmisiä, jotka tulevat avuksi ja käyttävät heitä eri kerhoissa tai muissa tapahtumissa. Jos kerran osaa mennä facebookiin, niin pitäisi osata myöskin etsiä itselle kaveria.

Minulla ei ole täällä etelässä yhtään kaveria saati ystävää, eipä niitä ole muuallakaan, mutta kuoro on minulle se henkireikä, jossa saan levähtää ja jutella muiden kanssa kun sitä työyhteisöäkään ei enää ole. Kuoron harjoitukset ovat kerran viikossa keskipäivällä, joten ei ole niin kovin väsynyt siihen aikaan. Esiintymisä on päiväsaikaan eri laitoksissa ja tietysti Jumalan palveluksissa kirkossa. Illalla on jo niin väsynyt, ettei silloin enää jaksa mihinkään lähteä.

Lähden tästä kuoroharjoituksiin, ettei tartte netissä roikkua.

- LapinMuori -