Siunattua Uutta Vuotta 2021!

Nyt kun tämä erikoinen vuosi on päättynyt niin on aika kiittää - ainakin niitä läheisiä, jotka ovat sinua lähellä. Kuinka vaikeaa onkaan sanoa yksi pieni sana. Usein me kiitämme kun lähdemme kaupasta tai jostain muusta liikkeestä pois tai kun joku avaa meille ulko-oven myymälään. Mutta se lähellä oleva - puoliso, lapset jne. Oletamme, että kyllä se läheinen tietää että  olemme kiitollisia muutenkin, vaikka sitä ei ääneen sanotakaan. Kyllähän sekin pitää paikkansa, mutta sanomisella on suurempi arvo kuin sillä, että oletetaan jotain.

Kuinka hyvältäse tuntuukaan kun saa kiitoksen sanan vaikkapa naapurilta, jolle on vienyt lämmintä leipää ihan muuten vaan. Kuinka naapurin silmät säteilee kun hän kiitoksensa lausuu - silloin tietää, että se tulee sydämestä.

Facebook on täynnä kaikenlaisia kuvia ihmisten tekemisistä ja niitä sitten kiitellään, että kuinka ne ovat kauniita ja että olet sinä taitava. Kumpa minäkin saisin edes joskus läheisiltäni kiitoksen sanan.

Kun seuraavan kerran mietit, pitäisikö sanoa kiitos jollekin, joko lähimmäiselle tai vieraalle niin sano se - KIITOS.

…ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä! (Ef. 5:20)

Kiittäkää kaikesta. Tätä Jumala tahtoo teiltä, Kristuksen Jeesuksen omilta. (1. Tess. 5:18)

Kun siis seuraavan kerran mietit, pitäisikö sanoa kiitos, joko kaverille, äidille tai Jumalalle, niin tee se. …ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä! (Ef. 5:20)

CamCam: Kiitos!
Tämä kiitos on teille, jotka käytte lukemassa näitä minun juttuja.
 lapinmuori