Nyt on taas se aika kun sormet syyhyä päästä multaan. Olen jo laittanut muutamia siemeniä kasvamaan. Katson kalenterista tai https://www.ylakuu.com/suomi/index.htm kuun asennon ja kun on yläkuu niin silloin laitetaan maan päällä kasvavat ja alakuulla maan alla kasvavat siemenet.

Mekin olemme Jumalan kylvämiä siemeneniä. Meidän tehtävämme on istuttaa siemeniä niiden ihmisten sydämiin, jotka eivät vielä tunne Herraamme. Se on aika ajoin vaikea tehtävä. Emme voi ketään "käännyttää" uskoon ellei ihminen itse halua, mutta jos hän haluaa keskustella uskosta niin silloin me olemme valmiit varsinkin näin ennen pääsiäistä. Herramme Jeesus Kristus sovitti syntimme ristinpuulla, Hän kuoli meidän tähtemme, jotta me saisimme syntimme anteeksi. Voiko olla tätä suurempaa rakkautta olemassa? https://www.youtube.com/watch?v=SjBk9w40MYk

Jatkuu....

Nyt on jo heinäkuu kun jatkan tätä kirjoittamista. Satoa saadaan vielä odotella, mutta kaikki kasvit kasvaa hyvin. Olin saattamassa isää taivasmatkalle, äitihän siellä jo odotteli. Mieli on aika maassa ja olo on surullinen. Mutta kyllä se tästä, Jumala hoitaa ja parantaa.