On taas se aika kun aletaan laittamaan siemeniä multaan. Ensimmäiset on jo pitänyt laittaa, esim. chili, paprika, pelargoni jne. Tänä vuonna olen jo laittanut passion kukan siemeniä ja pelargonin siemeniä. Helmi- ja maaliskuussa lisää sitten kun on nouseva kuu. Täältä löytyy tarvittava tieto, ellei ole kuukalenteria.  https://www.ylakuu.com/suomi/

Minulla on "työt" hieman lisääntyneet kuorossa, kun meille tuli vuoden alusta uusi kuoronjohtaja. Hän on tosi ammattilainen ja saa jopa ison naislaumankin hiljaiseksi. Kuunnellaan vain mitä kuoronjohtaja sanoo ja sitten lauletaan. Tällä hetkellä on kolme vaikeahkoa laulu harjoituksissa. Pitäisi olla valmiit esitettäväksi Marian ilmestyspäivänä 17.3. No, Marian päivä oli ja meni, eikä yhtä vaikeat englanninkielisestä laulua saatu valmiiksi, joten mentiin kahdella laulalla ja ne meni hyvin.

Jumala haluaa meiltä, että seuraamme häntä uskollisesti ja teemme Hänen tahtonsa mukaan asioita ja tekoja. Aina ne eivät ole helppoja ja joskus tuntuu että ne ovat ylitse pääsettömiä.

Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka kylvää siemenen itsekkyyden peltoon, korjaa siitä satona tuhon, mutta se, joka kylvää Hengen peltoon, korjaa siitä satona ikuisen elämän. Gal. 6:7-8.

Nyt en jaksa kirjoitta enempää, tämänkin olen kirjoittanut jo aikaisemmin.